Google AdWords (SEA) Audit

Benieuwd hoe jouw Google AdWords-account er nú echt voor staat?
dTLS. brengt het voor je in kaart.

Haal jij wel alles uit Google Ads?

Vraag je je regelmatig af of je wel het maximale uit je Google Ads campagnes haalt? Vallen de resultaten tegen, maar krijg je maar niet boven water waar dit nu door komt? Ben je benieuwd of je huidige bureau wel alles uit je account haalt? dTLS. brengt het met de Google AdWords Audit voor je in kaart.

Google Ads Training

Meer conversies & Beter Rendement

Meer conversies halen uit Google Ads? Het rendement van jouw campagnes verbeteren? dTLS. brengt in kaart wat de mogelijkheden voor groei en het besparen van kosten zijn.

Uitgebreide Audit

Laat je een audit uitvoeren door dTLS. dan ontvang je een uitgebreid rapport op maat. Geen simpele, geautomatiseerde, ‘quickscan’ dus.

Profiteer van 10 jaar ervaring

Onze Google Ads Audit wordt uitgevoerd, en mondeling toegelicht, door een ervaren SEA-specialist.

Google Ads Audit Cadeau?
Interesse in een Google Ads audit?

Als je ons een audit laat uitvoeren, en daarna besluit om het beheer van je Google Ads account onder te brengen bij dTLS, dan krijg je de audit van ons cadeau.

Vragen?

Heb je een vraag? Stel hem gerust! Bel 0321 700 270 of stuur een mail naar hallo@dtls-online.nl.

De 4 stappen van onze google Adwords audit:

Wat wil je met Google Ads bereiken?
Allereerst brengt onze gecertificeerde Online Search Specialist samen met jou in kaart wat jouw doelstellingen zijn. Wat wil je met de inzet van Google Ads bereiken? Wat zijn de gewenste conversies, en wat zijn deze waard?

Google Ads account uitpluizen
Vervolgens pluizen we je Google Ads account helemaal uit. We beoordelen de prestaties, en gaan vooral op zoek naar verbeteringsmogelijkheden. We kijken hoe de kosten kunnen worden verlaagd, én of er kansen liggen waarmee het aantal conversies kan worden verhoogd.

Adviesrapport
Dit alles brengen we samen in een uitgebreid adviesrapport. We voeren dus geen simpele, veelal geautomatiseerde, quickscan uit, maar leveren een SEA audit op maat.

Toelichting door dTLS.
We besluiten dit alles met een mondelinge toelichting. Dit kan bij ons op kantoor, of in een videocall.

“Onze interne marketingspecialist behaalde niet de gewenste resultaten, en na mijn slechte ervaring met online marketingbureaus was ik voorzichtig geworden. dTLS. heeft direct een uitgebreide audit gedaan, en Rianne gaf in ons 1e gesprek duidelijk aan waar de kansen lagen en wat haar verwachtingen waren. Mede door haar ruime ervaring bij andere (grote) partijen en de professionele aanpak had ik direct vertrouwen in haar capaciteiten en zijn we de samenwerking gestart.Inmiddels zijn we 3 maanden verder, en de resultaten zijn verbluffend! De rendementen van de campagnes zijn enorm verbeterd, en de omzetstijging is veel hoger dan verwacht! Wij zien de toekomst en de verdere samenwerking dan ook met het volste vertrouwen tegemoet.” Edward Bartels

Gloeilampgoedkoop.nl & Klimate.nl

OOK MEER RESULTAAT HALEN UIT GOOGLE ADS?

Voor deze bedrijven werk(t)en wij met trots aan online succes: 

Logo Gloeilampgoedkoop
Logo DeGoedkoopsteNotaris
Logo Sdu

OOK MEER RESULTAAT HALEN UIT GOOGLE ADS?

Voor deze bedrijven werk(t)en wij met trots aan online succes: 

Google AdS Audit aanvragen?

Meer resultaat en rendement uit Google Ads? Laat een audit uitvoeren door dTLS.

2 + 5 =