Google Ads Specialist nodig?

Meer sales, omzet en leads behalen met Google Ads? Op zoek naar een écht goede SEA specialist die jou helpt meer resultaat met Google Ads te behalen?

Meer resultaat uit Google Ads halen?

Wil je het beheer van Google Ads uitbesteden en ben je hiervoor op zoek naar een ervaren Google Ads specialist? Vraag je je regelmatig af of je wel het maximale uit je Google Ads campagnes haalt? Heb je zelf eigenlijk geen tijd om je campagnes te managen en verdwaal je in alle opties die Google je biedt? Of zoek je juist een goede Google Ads training waarmee je zelf je campagnes leert beheren? Schakel dan de Google Ads specialisten van dTLS. in!

sea-specialist

Wat wij doen:

icoon_bureau

Google Ads Beheer

Lukt het maar niet om goede resultaten uit SEA te behalen? Heb je geen tijd om zelf je campagnes te managen? Verdwaal je in alle opties? Je kunt het beheer van je Google Ads, vroeger bekend onder de naam Google AdWords, prima uitbesteden aan de SEA specialisten van dTLS.

icoon_vergrootglas

Google Ads audit

Vraag je je regelmatig af of je wel het maximale uit je Google Ads campagnes haalt? Vind je de kosten per conversie aan de hoge kant? Vallen de resultaten van je campagnes tegen, maar krijg je maar niet boven water waar dit nu door komt? Met onze Google Ads audit brengen wij het voor je in kaart.

icoon_computer

Trainingen

Voel je je als marketeer of ondernemer soms overweldigd als je in Google Analytics inlogt? Wil je beter begrijpen wat de statistieken in Google Analytics over jouw site vertellen? Leren hoe je zelf meer resultaat uit Google Ads-campagnes haalt? Volg een online marketing training bij dTLS.

Gratis Google Ads audit

Benieuwd hoe jouw Google Ads account er voor staat?

Met stip de beste in Google Ads.

Daarom kies je voor een Google Ads specialist van dTLS.

  • Gecertificeerde specialisten die wekelijks jouw campagnes beheren.
  • Direct contact met de specialist die jouw campagnes beheert.
  • Maandelijks een uitgebreide rapportage met de resultaten van jouw cmapagnes en actiepunten voor de komende periode.
  • Ervaring met Google Ads-accounts in alle soorten en maten (€ 1.000 – € 100.000 mediaspend per maand, B2C en B2B)
  • Ervaring met campagnes in verschillende talen (onder meer Engels, Frans, Duits, Deens, Zweeds).
  • Je hoeft niet meer zelf alle ontwikkelingen bij te houden, maar kan erop vertrouwen dat je een bureau hebt dat voor jou op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.
google-ads-specialist

Geen manusje van alles maar een echte SEA specialist

Bij dTLS. geloven we in de waarde van specialisten. Wij focussen ons dus volledig op performance advertising, met Google Ads als belangrijkste dienst. Met andere online marketing specialismen kunnen we je overigens wel gewoon helpen. We selecteerden de beste specialisten uit ons netwerk op het vlak van bijvoorbeeld SEO en conversie-optimalisatie, om zo samen aan jouw online resultaat te werken! Het beste van twee werelden dus: échte Google Ads specialisten, die weten waar ze het over hebben, maar ook het uitgebreide servicepakket van een full service bureau.

“dTLS. heeft het SEA-account van Kleertjes heel snel eigen gemaakt. Voor Google Shopping heeft door dTLS. een gigantische stijging doorgemaakt. In een paar maanden is het aandeel van Google Shopping in ons SEA-account van 3% naar 25% gestegen.”
Okke Amerongen

E-commerce manager, Kleertjes

“Geen moment spijt gehad van onze sprong in het diepe: van een groot, full-service ad agency naar een expert op het gebied van SEA. dTLS. Online Marketing heeft vanaf het moment van accountovername kwaliteit geleverd. dTLS. maakt haar beloftes waar en heeft het rendement op onze advertenties verdubbeld! Onze samenwerking is heel prettig: Rianne communiceert helder en eerlijk en helpt ons met haar expertise keuzes te maken op basis van feiten.”
Inger van der Stok

Senior Online Campagne Manager, Sdu

Hier zijn we trots op:

Gloeilampgoedkooop
Bookmatch
Chi
Klimate
Gloeilampgoedkooop
Bookmatch
Sdu
Spacewinner
Gloeilampgoedkooop
Bookmatch
Sdu
kitcentrum-logo-2000x1000px

Hier zijn we trots op:

Gloeilampgoedkooop
Bookmatch
Chi
Klimate

Blijf op de hoogte!

dTLS. Updates

Wij delen graag onze kennis en ervaring met je!

  • Gratis Google Ads en Online Marketing tips & tricks
  • Een kijkje achter de schermen bij dTLS.