Onze diensten

dTLS. Online Marketing is hét online marketingbureau met oog voor details en enorme liefde voor het vak. dTLS. helpt bedrijven meer te halen uit hun online campagnes. dTLS. is gespecialiseerd in performance marketing, met Google Ads als belangrijkste dienst. 

Google Ads beheren

Lukt het maar niet om goede resultaten met Google Ads te behalen? Heb je geen tijd om zelf je campagnes te managen? Verdwaal je in alle opties die Google je biedt? Je kunt het beheer van je Google Ads, vroeger bekend onder de naam Google AdWords, prima uitbesteden aan de specialisten van dTLS.

Google Ads training

Wil je als ondernemer, marketeer of communicatiemedewerker zelf je Google Ads-campagnes beheren? Of juist beter begrijpen wat jouw online marketingbureau nu eigenlijk uitspookt?
Schrijf je dan zeker in voor een Google Ads training bij dTLS!

Google Ads audit

Vraag je je regelmatig af of je wel het maximale uit je Google Ads campagnes haalt? Vind je de kosten per conversie aan de hoge kant? Vallen de resultaten van je campagnes tegen, maar krijg je maar niet boven water waar dit nu door komt? Met onze Google Ads audit brengen wij voor je in kaart hoe je Google Ads-account er nu écht voorstaat.

Google Analytics training

Voel je je als marketeer, communicatiemedewerker of ondernemer soms overweldigd als je in Google Analytics inlogt? Wil je beter begrijpen wat de statistieken in Google Analytics over jouw site vertellen? Heb je geen idee hoe je nu precies jouw doelen kunt meten, en zou je dit graag leren? Tijdens onze Google Analytics training leren we jou de ins and outs van Google Analytics!

12 jaar + ervaring

Je leert iets pas echt door het te doen. Met je poten in de klei. Vlieguren maken. En die vlieguren hebben we bij dTLS. Al sinds 2008 werken we mee aan het realiseren van de online ambities van vele bedrijven!

Google Partner

dTLS. is officieel Google Partner. Google duidt Google Partners aan als bureaus die zij vertrouwen. Je kunt dus met een gerust hart Google Ads uitbesteden aan dTLS!
v

Poldermentaliteit

Ben je het gewauwel en de marketingblabla van je huidige bureau een beetje zat? Dan zal onze poldermentaliteit je zeker bevallen! In een wereld vol zelfbenoemde guru’s kenmerkt dTLS. zich juist door nuchterheid: doen wat je zegt en duidelijk communiceren over wat je doet. Wijd het maar aan onze Flevolandse roots.
“Google Ads, dat kon ik zelf wel, dacht ik. Gelukkig hebben we in 2017 dTLS. gevraagd om dit voor ons te doen. Met succes! 30% meer conversie tegen 50% lagere kosten. dTLS. werkt gestructureerd en kan ons goed adviseren om iets wel of juist niet te doen. Ze zijn flexibel en denken goed mee om het maximale uit Adwords te halen. Met een gerust hart laten we dTLS. onze campagnes managen.”
Wouter Kroon

Eigenaar, Bookmatch

“Geen moment spijt gehad van onze sprong in het diepe: van een groot, full-service ad agency naar een expert op het gebied van SEA. dTLS. Online Marketing heeft vanaf het moment van accountovername kwaliteit geleverd. dTLS. maakt haar beloftes waar en heeft het rendement op onze advertenties verdubbeld! Onze samenwerking is heel prettig: Rianne communiceert helder en eerlijk en helpt ons met haar expertise keuzes te maken op basis van feiten.”
Inger Clancy

Senior Online Campagne Manager, Sdu

Klaar om meer omzet en leads uit Google Ads te halen?

SPECIALISME MEETS FULL SERVICE

Bij dTLS. geloven we in de waarde van specialisten. Wij focussen ons dus volledig op performance advertising, met Google Ads als belangrijkste dienst. Wil je niet alleen Google Ads uitbesteden, maar heb je ook behoefte aan specialisme op andere online marketinggebieden? Wij selecteerden de beste specialisten uit ons netwerk om samen aan jouw online resultaat te werken!

Google Ads uitbesteden

Vandaag nog meer resultaat uit Google Ads?

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.