Google Ads SEA specialist nodig?

Meer sales, omzet en leads behalen met Google Ads? Op zoek naar een écht goede SEA specialist die jou helpt meer resultaat met Google Ads te behalen?

Meer resultaat uit Google Ads halen?

Wil je het beheer van Google Ads uitbesteden en ben je hiervoor op zoek naar een ervaren SEA specialist? Vraag je je regelmatig af of je wel het maximale uit je Google Ads campagnes haalt? Heb je zelf eigenlijk geen tijd om je campagnes te managen en verdwaal je in alle opties die Google je biedt? Of zoek je juist een goede Google Ads training waarmee je zelf je campagnes leert beheren? Schakel dan de Google Ads specialisten van dTLS. in!

SEA specialist

Google Ads beheer

Meer resultaat uit Google Ads behalen? De SEA specialisten van dTLS. zorgen dat jij geen omkijken hebt naar het beheer van jouw campagnes.

Google Ads audit

Benieuwd hoe jouw Google Ads-campagnes er voor staan? Zoek je een onafhankelijke partij om je Google Ads eens goed door te lichten? Laat dTLS. een uitgebreide audit uitvoeren.

Trainingen

Leren hoe je zelf meer sales, omzet en leads uit Google Ads haalt? Volg een training bij dTLS.

Daarom kies je voor een SEA specialist van dTLS:

✔️ Gecertificeerde Google Ads specialisten die wekelijks jouw campagnes beheren.

✔️ Direct contact met de specialist die jouw campagnes beheert.

✔️ Maandelijks een uitgebreide rapportage met de resultaten van jouw campagnes en actiepunten voor de komende periode.

✔️ Ervaring met Google Ads-accounts in alle soorten en maten (€ 1.000 – € 100.000 mediaspend per maand, B2C en B2B).

✔️ Ervaring met campagnes in verschillende landen/talen (onder meer Engels, Frans, Duits, Deens en Zweeds).

✔️ Op de hoogte van de laatste online ontwikkelingen.

Klaar om meer omzet en leads uit Google Ads te halen?

“Onze interne marketingspecialist behaalde niet de gewenste resultaten, en na mijn slechte ervaring met online marketingbureaus was ik voorzichtig geworden.
dTLS. heeft direct een uitgebreide audit gedaan, en Rianne gaf in ons 1e gesprek duidelijk aan waar de kansen lagen en wat haar verwachtingen waren. Mede door haar ruime ervaring bij andere (grote) partijen en de professionele aanpak had ik direct vertrouwen in haar capaciteiten en zijn we de samenwerking gestart.
Inmiddels zijn we 3 maanden verder, en de resultaten zijn verbluffend! De rendementen van de campagnes zijn enorm verbeterd, en de omzetstijging is veel hoger dan verwacht! Wij zien de toekomst en de verdere samenwerking dan ook met het volste vertrouwen tegemoet.”
Edward Bartels

Eigenaar, Gloeilampgoedkoop.nl & Klimate.nl

SEA specialist

Geen manusje van alles maar een echte sea specialist

Bij dTLS. geloven we in de waarde van specialisten. Wij focussen ons dus volledig op performance advertising, met Google Ads als belangrijkste dienst. Met andere online marketing specialismen kunnen we je overigens wel gewoon helpen. We selecteerden de beste specialisten uit ons netwerk op het vlak van bijvoorbeeld SEO en conversie-optimalisatie, om zo samen aan jouw online resultaat te werken! Het beste van twee werelden dus: échte SEA specialisten, die weten waar ze het over hebben, maar ook het uitgebreide servicepakket van een full service bureau.

“dTLS. heeft het SEA-account van Kleertjes heel snel eigen gemaakt. Voor Google Shopping heeft door dTLS. een gigantische stijging doorgemaakt. In een paar maanden is het aandeel van Google Shopping in ons SEA-account van 3% naar 25% gestegen.”
Okke Amerongen

E-commerce manager, Kleertjes

“Geen moment spijt gehad van onze sprong in het diepe: van een groot, full-service ad agency naar een expert op het gebied van SEA. dTLS. Online Marketing heeft vanaf het moment van accountovername kwaliteit geleverd. dTLS. maakt haar beloftes waar en heeft het rendement op onze advertenties verdubbeld! Onze samenwerking is heel prettig: Rianne communiceert helder en eerlijk en helpt ons met haar expertise keuzes te maken op basis van feiten.”
Inger Clancy

Senior Online Campagne Manager, Sdu

Deze bedrijven kiezen voor de SEA specialisten van dTLS:

Logo Bookmatch
Logo Klimate
Logo Gloeilampgoedkoop
Logo Hypotheek24

dTLS. Updates

  • Gratis Google Ads en Online Marketing tips & tricks
  • Kortingen op trainingen
  • Een kijkje achter de schermen bij dTLS.

Vandaag nog meer omzet of leads uit Google Ads?

Neem snel contact met onze SEA specialisten op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.