Google Ads Training

Leer in één dag hoe je zelf meer omzet, winst en leads scoort met Google Ads.

Onze Google Ads trainingen gaan weer door! Lees meer over onze Coronamaatregelen.

Google Ads is voor veel bedrijven een zeer aantrekkelijk kanaal voor het genereren van online omzet, winst en leads. In eerste instantie lijkt Google Ads eenvoudig, maar al snel blijkt dat er oneindig veel keuzemogelijkheden zijn. Beheers je Google Ads onvoldoende dan is de kans groot dat je verdwaalt in al deze opties en je er niet het gewenste resultaat mee behaalt.

In de Google Ads training lopen we stap voor stap het proces voor het opzetten van een succesvolle campagne met je door. We leren je ook hoe je het resultaat van jouw campagnes beoordeelt en aan welke knoppen je precies kunt draaien om campagnes te optimaliseren, zodat je jouw Google Ads-resultaat kunt verbeteren.

Google Ads Training

Data:

    • wo. 26 augustus 2020 (Nog 1 plaats vrij)
    • di. 22 september 2020 (Nog 3 plaatsen vrij)

Voor wie?

  • Heb je als ondernemer, (online) marketeer of communicatiemedewerker al Google Ads-campagnes lopen en zou je hier graag meer uit willen halen?
  • Heb je een bureau dat voor jou Google Ads beheert, maar weet je er te weinig van af om goed te kunnen beoordelen hoe goed zij dit doen?

Dan is de Google Ads training van dTLS. perfect voor jou!

“Een hele waardevolle SEA training om meer te weten over Google Ads. Rianne zorgt voor een hele fijne sfeer waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Daarnaast gaat ze per deelnemer dieper in op hoe Google Ads het best voor jou kan worden ingezet. Na deze training kon ik direct stappen zetten in het huidige Google Ads account. Naast de training was ook de lunch goed verzorgd.”

Dennis de Jong

Online Marketeer, Raven Hengelsport

“Duidelijke en actieve training met veel praktijkvoorbeelden. Veel ruimte voor vragen met betrekking tot jouw eigen situatie. Ook zonder veel ervaring met Google Ads goed te volgen. Verder een goed verzorgde dag, met een fijne sfeer en lekkere lunch! :)”
Dieuwertje Schlappi

Marketing Assistant, Chi Natural Life

Na de Google Ads training:

✔️ Ken je niet alleen de functionaliteiten die Google Ads je te bieden heeft, maar begrijp je ook hoe je hier het beste gebruik van kunt maken.
✔️ Ben je in staat om een goede campagnestructuur op te zetten.
✔️ Weet je hoe je de verschillende zoekwoordtypen gebruikt en hoe je met zoekwoordonderzoek interessante zoektermen kunt selecteren.
✔️ Weet je hoe het veilingsyteem van Google werkt.
✔️ Weet je hoe je effectieve advertentieteksten schrijft en hoe je advertentietesten uitvoert.
✔️ Ken je de verschillende advertentie-extensies.
✔️ Weet je wat kwaliteitsscore is en hoe je deze kunt verbeteren.
✔️ Kun je je campagnes monitoren en sturen op het gewenste resultaat.
✔️ Weet je welke biedstrategieën er zijn en wanneer je welke het beste kunt inzetten.
✔️ Ben je in staat zelfstandig een campagne voor het zoeknetwerk van Google op te zetten.
✔️ Weet je hoe je de meting van Google Ads-resultaten kunt inrichten.

Rianne Jacobs-Schouten tijdens een Google Ads Training

“Er is echt heel veel stof behandeld en daarnaast is er nog genoeg ruimte om vragen te stellen en in je eigen account te duiken. Heel persoonlijk! Zo kan ik de materie direct toepassen op ons eigen account. Ik weet zeker dat ik nu écht meer uit Google Ads ga halen in ieder geval!”

Kim Pot

Marketing Specialist Benelux, Fleet Complete

“Erg fijne Google Ads cursus van Rianne. Heldere uitleg of het grote plaatje maar ook zeker in de details. Het cursusmateriaal is goed en er was tijd om ook op individuele cases in te gaan wat ontzettend leerzaam is. Aanrader!”

Niels van Renselaar

CEO, Codely

Beoordeeld met een 9.5.

Eerdere deelnemers beoordeelden onze Google Ads training met een 9.5.

Zie alle beoordelingen op Springest.

Kleine groep & Interactief

Maximaal 4 deelnemers, dus uitgebreid ruimte voor jouw vragen en cases.

Zeer compleet & praktisch

Deze Google Ads cursus bevat niet alleen de theorie van Google Ads, maar ook veel slimme tips uit de praktijk.

Komende trainingen:

  • wo. 26 augustus 2020 (Nog 1 plaats vrij)
  • di. 22 september 2020 (Nog 3 plaatsen vrij)
Over Corona en 1,5 meter afstand

Bij dTLS. geloven we erg in de waarde van offline trainingen. De interactie tussen deelnemers en de trainer, de mogelijkheid om ook van andere deelnemers te leren en bij de lunch van gedachten te wisselen; je hebt het bij online trainingen niet of veel minder. Daarom zijn we erg blij dat we vanaf juni de Google Ads training weer in ons kantoor in Dronten kunnen verzorgen.

De training is wel iets kleinschaliger dan normaal. Het aantal deelnemers houden we nu op maximaal 4. Zo kan er in onze trainingsruimte prima 1,5 meter afstand worden gehouden. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor de nodige voorzorgsmaatregelen, zoals handdesinfectiemiddel.

Mocht je de dagen voor de training niet helemaal fit zijn (verkouden en/of koorts), dan stellen we je uiteraard in de gelegenheid jouw inschrijving kosteloos te verplaatsen naar een volgende training.

Bereikbaarheid

De Google Ads training wordt gegeven in ons kantoor in Dronten (Flevoland).

Dronten is goed met de auto bereikbaar (vanaf zowel Amsterdam als Utrecht ben je er binnen een uur). Ook met het openbaar vervoer is ons kantoor prima bereikbaar. Vanaf het treinstation is het ongeveer 10 minuten met de bus.

Bij ons kantoor is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar.

2 of meer deelnemers?

Schrijf je je met meerdere deelnemers (bijvoorbeeld collega’s) tegelijk in voor onze Google Ads training, dan ontvang je 15% korting voor elke extra deelnemer.

Bel 0321 700 270 of stuur ons een bericht voor de kortingscode.

Incompany training?

Geïnteresseerd in onze Google Ads / SEA training, maar heb je specifieke wensen? Zoek je een trainer om jou en je collega’s eens goed bij te praten over Google Ads, of een specifiek onderdeel daarvan?

dTLS. verzorgt graag trainingen op maat. Bel 0321 700 270 of stuur ons een bericht en we kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Ook Google Analytics leren?

Schrijf je je in voor zowel deze Google Ads training, als onze Google Analytics Training, dan ontvang je 15% korting op de tweede training!

Bel 0321 700 270 of stuur ons een bericht voor de kortingscode.

“Een fijne (online) SEA training over Google Ads. Door de training heb ik de handvatten gekregen om het Ads-account te optimaliseren en verder uit te bouwen. Ook heb ik nu de zekerheid om deze uitdaging aan te gaan. Zeker een aanrader!”
Miranda Goddijn

Online Marketeer, Savitae

“Een zeer goede Google Ads cursus. Rianne legt in begrijpelijke taal met duidelijke sheets (die je ook als handout krijgt) uit hoe Google Ads werkt en wat je er allemaal mee kunt. Door samen een campagne aan te maken weet je gelijk welke stappen je moet maken, waar je aan moet denken en wat je niet moet doen. Een leerzame dag en ik raad het zeker aan.”

Tinie Honders

Buro Flevo

Over Rianne Jacobs-Schouten

Al in 2008 zette onze Google Ads-trainer, Rianne Jacobs-Schouten, haar eerste stappen in de online marketing. Maar eigenlijk begon het al jaren eerder. “Als je dan toch achter de computer wilt zitten, leer dan maar hoe je een site moet bouwen, dan besteed je je tijd tenminste beetje nuttig”, zei haar vader toen ze een jaar of 15 was. Die opgedane kennis bleek jaren later in combinatie met een communicatiestudie van grote waarde.

In 2015 startte Rianne als freelancer. Nu, 5 jaar later, werkt ze, samen met haar team, hard aan de groei van dTLS, én aan de online groei van haar klanten. Rianne kent de ins and outs van Google Ads en deelt haar kennis graag. Ze werkt nog dagelijks op accounts van klanten, wat haar kennis actueel houdt.

Rianne Jacobs-Schouten

MEER WETEN OVER ONZE
GOOGLE ADS TRAINING?

Heb je eerst nog vragen? Wij helpen je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.