Google Ads Training

Coronoproof leren meer uit Google Ads te halen?
Volg onze training vanuit je eigen (thuis)werkplek.

Wil jij leren hoe je zelf meer uit Google Ads haalt?

Heb je als ondernemer, (online) marketeer of communicatiemedewerker al Google Ads-campagnes lopen en zou je hier graag meer resultaat uit willen halen? Heb je eigenlijk geen idee waar je moet beginnen en verdwaal je elke keer als je inlogt weer?

Óf heb je een bureau dat voor jou Google Ads beheert, maar weet je er gewoonweg te weinig van af om goed te kunnen beoordelen hoe goed zij dit doen? Zou je wat kritischere vragen willen kunnen stellen, en je bureau beter willen aansturen?

Schrijf je dan zeker in voor een Google Ads Training bij dTLS! Wij leren je in een dag hoe je het resultaat van je campagnes beoordeelt, aan welke knoppen je precies kunt draaien om campagnes te optimaliseren en hoe je jouw Google Ads-resultaat dus kunt verbeteren.

Google Ads Training

Beoordeeld met een 9.5.

Eerdere deelnemers beoordeelden onze Google Ads Training met een 9,5.

Zie alle beoordelingen op Springest.

u

Alle ruimte voor jouw vragen

Maximaal 6 deelnemers, zodat er uitgebreid ruimte is voor jouw vragen en cases.

Na de training nog vragen?
dTLS. biedt deelnemers van de trainingen ook na de training support.

Profiteer van 10 jaar ervaring

Trainer Rianne Jacobs-Schouten kent Google Ads als geen ander. Ze deelt natuurlijk de theoretische basis, maar vooral ook veel praktische tips met je.

Trainingsdata

Op de volgende data starten er Google Ads-trainingen:

Woensdag 15 april 2020 (Online training) (Nog 2 plaatsen vrij)
15% korting met de code ‘nevernotlearning’
In verband met de Corona-maatregelen geven we deze training online. De inhoud van de training zal gelijk zijn aan de offline variant. Je moet alleen onze overheerlijke koffie missen 😉

In onze ogen is een hele trainingsdag via online video veel te lang. Daarom spreiden we de trainingsdag over 3 dagen, met elk een tijdblok van 2 uur (van 10:00 tot 12:00 uur). Dit is op:

  • woensdag 15 april 2020
  • vrijdag 17 april 2020
  • maandag 20 april 2020

Extra online sparring
Als extra bieden we de deelnemers aan deze Google Ads-training kosteloos de mogelijkheid om met trainer Rianne nog verder van gedachte te wisselen. Je kunt haar op vrijdag 24 april 2020 van 15:00 tot 16:00 uur online vragen stellen over de training, of specifieke vragen over jouw account voorleggen. 

Dinsdag 12 mei 2020 in Dronten (Nog 6 plaatsen vrij)
Met de huidig bekende Corona-maatregelen zou deze training gewoon weer op kantoor in Dronten kunnen plaatsvinden. Echter, kan dit natuurlijk komende tijd nog veranderen. Mochten we de training niet offline kunnen geven, dan zullen we deze online aanbieden. Mocht je in dat geval toch liever willen wachten tot de eerstvolgende offline training, dan is dit geen probleem en verplaatsen we je inschrijving kosteloos.

Bereikbaarheid

Dronten klinkt als het einde van de wereld. We weten het 😉 Maar, je bent vanuit Utrecht, Amsterdam en Zwolle binnen een uur met de auto in Dronten. Het valt dus eigenlijk wel mee. Bovendien is er een station in Dronten.

Je kunt bij ons kantoor goed, en gratis, parkeren. Kom je met de trein? Dan is het ongeveer tien minuten wandelen naar ons kantoor. 

Ook Google Analytics leren?

Schrijf je je in voor zowel de Google Ads training, als onze Google Analytics training, dan ontvang je 15% korting op de tweede training!

Bel (0321 700 270) of mail ons voor de kortingscode.

15% korting bij 2 of meer deelnemers

Schrijf je je met meerdere deelnemers (bijvoorbeeld collega’s) tegelijk in voor onze Google Ads training, dan ontvang je 15% korting voor elke extra deelnemer.

Bel (0321 700 270) of mail ons voor de kortingscode.

Training op maat (Incompany)

Geïnteresseerd in onze Google AdWords training, maar heb je specifieke wensen? Zoek je een trainer om jou en je collega’s eens goed bij te praten over Google Ads, of een specifiek onderdeel daarvan? Wil je liever een training op jouw locatie?

dTLS. verzorgt graag trainingen op maat. Mail ons, of bel ons op 0321 700 270 en we kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Vragen?

Heb je een vraag? Stel hem gerust! Bel 0321 700 270 of stuur een mail naar hallo@dtls-online.nl.

Wat leer je tijdens deze training?

Na deze trainingsdag:

✔️  Ken je niet alleen de functionaliteiten die Google Ads je te bieden heeft, maar begrijp je ook hoe je hier het beste gebruik van kunt maken.

✔️  Weet je alles over de doelstellingen die je met Google Ads kunt behalen.

✔️  Ben je in staat om een goede campagnestructuur op te zetten.

✔️  Weet je hoe je de verschillende zoekwoordtypen gebruikt en hoe je zoekwoordonderzoek kunt doen met de Zoekwoordplanner.

✔️  Leer je hoe je effectieve teksten schrijft, en hoe je advertentietesten uitvoert.

✔️  Kun je je campagnes monitoren en sturen op het gewenste resultaat.

Dit vonden eerdere deelnemers van onze google ads training:

Cijfer: 10

“Een hele waardevolle training om meer te weten over Google Ads. Rianne zorgt voor een hele fijne sfeer waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Daarnaast gaat ze per deelnemer dieper in op hoe Google Ads het best voor jou kan worden ingezet. Na deze training kon ik direct stappen zetten in het huidige Google Ads account. Naast de training was ook de lunch goed verzorgd.”

Dennis de Jong

Raven Hengelsport

Cijfer: 9

“Een zeer goede training over Google Ads. Rianne legt in begrijpelijke taal met duidelijke sheets (die je ook als handout krijgt) uit hoe Google Ads werkt en wat je er allemaal mee kunt. Door samen een campagne aan te maken weet je gelijk welke stappen je moet maken, waar je aan moet denken en wat je niet moet doen. Een leerzame dag en ik raad het zeker aan.” Tinie Honders

Buro Flevo

Cijfer: 9

“Een uiterst leerzame dag gehad bij dTLS. op kantoor. Een hands on training waarbij alles direct wordt onderbouwd met ervaringen uit de praktijk. De setting en het aantal participanten maakte het mogelijk om direct je vragen te stellen. Heel fijn en een aanrader voor iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van Google Ads.”

Tomas Hanedoes

inboundM

Cijfer: 9

“Voor een totale leek als ik ben, was het een hele duidelijke training. Geen vraag was gek, geen opmerking raar. Kortom; glashelder, veel praktijkvoorbeelden uitgewerkt. Prettige lichte omgeving, en gezellige en smakelijke lunch!”

Trudy Stoker

Out of Circle

Cijfer: 10

“Duidelijke en actieve training met veel praktijkvoorbeelden. Veel ruimte voor vragen met betrekking tot jouw eigen situatie. Ook zonder veel ervaring met Google Ads goed te volgen. Verder een goed verzorgde dag, met een fijne sfeer en lekkere lunch! :)”

Dieuwertje Schlappi

Chi Natural Life

Cijfer: 10

“Erg fijne training van Rianne. Heldere uitleg of het grote plaatje maar ook zeker in de details. Het cursusmateriaal is goed en er was tijd om ook op individuele cases in te gaan wat ontzettend leerzaam is. Aanrader!”

Niels van Renselaar

Codely

Over Rianne Jacobs, onze Google Ads Trainer

Al in 2008 zette onze Google Ads trainer, Rianne Jacobs-Schouten, haar eerste stappen in de online marketing. Maar eigenlijk begon het al jaren eerder. “Als je dan toch achter de computer wilt zitten, leer dan maar hoe je een site moet bouwen, dan besteed je je tijd tenminste beetje nuttig”, zei haar vader toen ze een jaar of 15 was. Die opgedane kennis bleek jaren later in combinatie met een communicatiestudie van grote waarde.

In 2015 startte Rianne als freelancer. Nu, 4 jaar later, werkt ze, samen met haar team, hard aan de groei van dTLS., én aan de online groei van haar klanten. Rianne kent de ins and outs van Google Ads en deelt haar kennis graag. Ze werkt nog dagelijks op accounts van klanten, wat haar kennis actueel houdt.

Rianne Jacobs

MEER WETEN OVER ONZE GOOGLE ADS TRAINING?

Heb je eerst nog vragen? Wij helpen je graag 

8 + 8 =