Google Analytics Training [beginners]

Coronaproof meer leren over Google Analytics?
Volg onze training vanuit je eigen (thuis)werkplek.

Beoordeeld met een 10

Eerdere deelnemers beoordeelden onze Google Analytics Training met een 10.

Zie alle beoordelingen op Springest.

u

Alle ruimte voor jouw vragen

Maximaal 6 deelnemers, zodat er uitgebreid ruimte is voor jouw vragen.

Na de training nog vragen?
dTLS. biedt deelnemers van de trainingen ook na de training support.

Profiteer van 10 jaar ervaring

Trainer Rianne Jacobs-Schouten kent Google Analytics als geen ander. Ze deelt natuurlijk de theoretische basis, maar vooral ook veel praktische tips met je.

Trainingsdata

Op de volgende data starten er Google Analytics-trainingen:

Woensdag 22 april 2020 (Online training) (Nog 2 plaatsen vrij)
15% korting met de code ‘nevernotlearning’
In verband met de Corona-maatregelen geven we deze training online. De inhoud van de training zal gelijk zijn aan de offline variant. Je moet alleen onze overheerlijke koffie missen 😉

In onze ogen is een hele trainingsdag via online video veel te lang. Daarom spreiden we de trainingsdag over 3 dagen, met elk een tijdblok van 2 uur (van 10:00 tot 12:00 uur). Dit is op:

  • woensdag 22 april 2020
  • vrijdag 24 april 2020
  • woensdag 29 april 2020

Extra online sparring
Als extra bieden we de deelnemers aan deze Google Ads-training kosteloos de mogelijkheid om met trainer Rianne nog wat verder van gedachte te wisselen. Je kunt haar op vrijdag 1 mei van 15:00 – 16:00 uur online vragen stellen over de training, of specifieke vragen over jouw account voorleggen.

Dinsdag 19 mei 2020 in Dronten (Nog 6 plaatsen vrij)
Met de huidig bekende Corona-maatregelen zou deze training gewoon weer op kantoor in Dronten kunnen plaatsvinden. Echter, kan dit natuurlijk komende tijd nog veranderen. Mochten we de training niet offline kunnen geven, dan zullen we deze online aanbieden. Mocht je in dat geval toch liever willen wachten tot de eerstvolgende offline training, dan is dit geen probleem en verplaatsen we je inschrijving kosteloos.

Bereikbaarheid

Dronten klinkt als het einde van de wereld. We weten het 😉 Maar, je bent vanuit Utrecht, Amsterdam en Zwolle binnen een uur met de auto in Dronten. Het valt dus eigenlijk wel mee. Bovendien is er een station in Dronten.

Je kunt bij ons kantoor goed, en gratis, parkeren. Kom je met de trein? Dan is het ongeveer tien minuten wandelen naar ons kantoor. 

Ook Google Ads leren?

Schrijf je je in voor zowel de Google Analytics training, als onze Google Ads training, dan ontvang je 15% korting op de tweede training!

Bel (0321 700 270) of mail ons voor de kortingscode.

15% korting bij 2 of meer deelnemers

Schrijf je je met meerdere deelnemers (bijvoorbeeld collega’s) tegelijk in voor onze Google Analytics training, dan ontvang je 15% korting voor elke extra deelnemer.

Bel (0321 700 270) of mail ons voor de kortingscode.

Training op maat

Geïnteresseerd in onze Google Analytics training, maar heb je specifieke wensen? Zoek je een trainer om jou en je collega’s eens goed bij te praten over Google Analytics, of een specifiek onderdeel daarvan? Wil je liever een training op jouw locatie?

dTLS. verzorgt graag trainingen op maat. Mail ons, of bel ons op 0321 700 270 en we kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Vragen?

Heb je een vraag? Stel hem gerust! Bel 0321 700 270 of stuur een mail naar hallo@dtls-online.nl.

Voor wie?

Deze Google Analytics cursus richt zich op ondernemers, (online) marketeers en communicatiemedewerkers die Google Analytics gebruiken en graag beter de mogelijkheden willen leren benutten.

Google Ads Training

Wat leer je tijdens deze training?

Na deze trainingsdag:

✔️ Weet je hoe je Google Analytics kunt implementeren op je website.

✔️ Kun je de door jou gewenste doelen en trechters inrichten.

✔️  Begrijp je de werking van filters en heb je geleerd deze zelf in te richten.

✔️ Weet je welke informatie in de standaardrapportages te vinden is en hoe je deze moet interpreteren.

✔️ Kun je ook zelf rapportages maken.

✔️ Kun je de resultaten van online campagnes (Google Ads, e-mail, social media etc) analyseren en verbeteringsmogelijkheden signaleren.

 

Dit vonden eerdere deelnemers van onze google analytics training:

Cijfer: 10

“Top training! Als leek op het gebied van Google Analytics ben ik goed wegwijs gemaakt tijdens de cursus. De cursus stipt alle belangrijke onderdelen aan zonder dat het onnavolgbaar wordt. Een aanrader!”

Timo Kuijpers

Savvii

Cijfer: 10

“Hele fijne, praktische training over Google Analytics.

Je haalt het meeste uit deze training als je Google Analytics al in de basis is ingericht en je dus zelf data kunt zien. Heb je dat niet, dan wordt er gebruik gemaakt van de testomgeving van Google.

Elk onderdeel binnen Google Analytics wordt geduldig uitgelegd, en indien gewenst kun je het geleerde meteen toepassen.

Er is tussendoor voldoende gelegenheid om toelichting te vragen of opvallende zaken te delen. Er wordt goed rekening gehouden met diverse niveaus.

Je gaat gegarandeerd met een actielijst naar huis om nog meer uit je analytics te halen.”

Natalie Huijsman

Enza Zaden

Over Rianne Jacobs, onze Google Analytics Trainer

Al in 2008 zette onze Google Analytics trainer, Rianne Jacobs-Schouten, haar eerste stappen in de online marketing. Maar eigenlijk begon het al jaren eerder. “Als je dan toch achter de computer wilt zitten, leer dan maar hoe je een site moet bouwen, dan besteed je je tijd tenminste beetje nuttig”, zei haar vader toen ze een jaar of 15 was. Die opgedane kennis bleek jaren later in combinatie met een communicatiestudie van grote waarde.

In 2015 startte Rianne als freelancer. Nu, 4 jaar later, werkt ze, samen met haar team, hard aan de groei van dTLS., én aan de online groei van haar klanten. Rianne kent de ins and outs van Google Analytics en deelt haar kennis graag. 

Rianne Jacobs

MEER WETEN OVER DE GOOGLE ANALYTICS TRAINING?

Heb je eerst nog vragen? Wij helpen je graag 

14 + 1 =