Google Analytics Training [Beginners]

Verbeter in één dag je kennis over Google Analytics!

Onze Google Ads trainingen gaan weer door! Lees meer over onze Coronamaatregelen.

Voor wie?

Deze Google Analytics training richt zich op ondernemers, (online) marketeers en communicatiemedewerkers die Google Analytics gebruiken en graag beter de mogelijkheden willen leren benutten. Na de training kun je prima zelfstandig je weg vinden in Google Analytics.

Google Analytics Training

Data:

 • donderdag 3 september 2020
 • dinsdag 6 oktober 2020
“In verband met het corona virus de cursus digitaal via video call gevolgd. Dit werkte uitstekend en ondanks dat je niet gezamenlijk in een ruimte zit was er toch voldoende ruimte voor interactie. Daarnaast was de cursus duidelijk opgebouwd en heb ik veel kunnen leren! “
Jurrian Schuurman

Projectmanager, IU Groep

Na de Google Ads training:

✔️ Weet je hoe je Google Analytics kunt implementeren op je website.
✔️ Weet je welke informatie in de standaardrapportages te vinden is en hoe je deze moet interpreteren
✔️ Kun je de resultaten van online campagnes (Google Ads, e-mail, social media etc) analyseren en verbeteringsmogelijkheden signaleren.
✔️ Weet je hoe je door middel van UTM-tagging kunt zorgen dat de resultaten van jouw online campagnes goed worden gemeten.
✔️ Kun je de door jou gewenste doelen en trechters inrichten.
✔️ Begrijp je de werking van filters en heb je geleerd deze zelf in te richten.
✔️ Kun je ook zelf rapportages maken.
Analytics cursus

“Top training! Als leek op het gebied van Google Analytics ben ik goed wegwijs gemaakt tijdens de cursus. De cursus stipt alle belangrijke onderdelen aan zonder dat het onnavolgbaar wordt. Een aanrader!”

Timo Kuijpers

Content Marketeer, Savvii

Beoordeeld met een 10.

Eerdere deelnemers beoordeelden onze Google Analytics training met een 10.

Zie alle beoordelingen op Springest.

Kleine groep & Interactief

Maximaal 4 deelnemers, dus uitgebreid ruimte voor jouw vragen en cases.

Zeer compleet & praktisch

Deze Google Analytics cursus bevat niet alleen de theorie van Google Analytics, maar ook veel slimme tips uit de praktijk.

Komende trainingen:

 • di. 4 augustus 2020
 • do. 3 september 2020
 • Over Corona en 1,5 meter afstand

  Bij dTLS. geloven we erg in de waarde van offline trainingen. De interactie tussen deelnemers en de trainer, de mogelijkheid om ook van andere deelnemers te leren en bij de lunch van gedachten te wisselen; je hebt het bij online trainingen niet of veel minder. Daarom zijn we erg blij dat we vanaf juni de Google Analytics training weer in ons kantoor in Dronten kunnen verzorgen.

  De training is wel iets kleinschaliger dan normaal. Het aantal deelnemers houden we nu op maximaal 4. Zo kan er in onze trainingsruimte prima 1,5 meter afstand worden gehouden. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor de nodige voorzorgsmaatregelen, zoals handdesinfectiemiddel.

  Mocht je de dagen voor de training niet helemaal fit zijn (verkouden en/of koorts), dan stellen we je uiteraard in de gelegenheid jouw inschrijving kosteloos te verplaatsen naar een volgende training.

  Bereikbaarheid

  De Google Analytics training wordt gegeven in ons kantoor in Dronten (Flevoland).

  Dronten is goed met de auto bereikbaar (vanaf zowel Amsterdam als Utrecht ben je er binnen een uur). Ook met het openbaar vervoer is ons kantoor prima bereikbaar. Vanaf het treinstation is het ongeveer 10 minuten met de bus.

  Bij ons kantoor is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar.

  2 of meer deelnemers?

  Schrijf je je met meerdere deelnemers (bijvoorbeeld collega’s) tegelijk in voor onze Google Analytics training, dan ontvang je 15% korting voor elke extra deelnemer.

  Bel 0321 700 270 of stuur ons een bericht voor de kortingscode.

  Incompany training?

  Geïnteresseerd in onze Google Analytics training, maar heb je specifieke wensen? Zoek je een trainer om jou en je collega’s eens goed bij te praten over Google Analytics, of een specifiek onderdeel daarvan?

  dTLS. verzorgt graag trainingen op maat. Bel 0321 700 270 of stuur ons een bericht en we kijken graag met je naar de mogelijkheden.

  Ook Google Ads leren?

  Schrijf je je in voor zowel deze Google Analytics training, als onze Google Ads Training, dan ontvang je 15% korting op de tweede training!

  Bel 0321 700 270 of stuur ons een bericht voor de kortingscode.

  “Hele fijne, praktische training over Google Analytics. Je haalt het meeste uit deze training als je Google Analytics al in de basis is ingericht en je dus zelf data kunt zien. Heb je dat niet, dan wordt er gebruik gemaakt van de testomgeving van Google.
  Elk onderdeel binnen Google Analytics wordt geduldig uitgelegd, en indien gewenst kun je het geleerde meteen toepassen.
  Er is tussendoor voldoende gelegenheid om toelichting te vragen of opvallende zaken te delen. Er wordt goed rekening gehouden met diverse niveaus. Je gaat gegarandeerd met een actielijst naar huis om nog meer uit je analytics te halen.”

  Natalie Huijsman

  Online Communications Coordinator , Enza Zaden

  Over Rianne Jacobs-Schouten

  Al in 2008 zette onze Google Analytics-trainer, Rianne Jacobs-Schouten, haar eerste stappen in de online marketing. Maar eigenlijk begon het al jaren eerder. “Als je dan toch achter de computer wilt zitten, leer dan maar hoe je een site moet bouwen, dan besteed je je tijd tenminste beetje nuttig”, zei haar vader toen ze een jaar of 15 was. Die opgedane kennis bleek jaren later in combinatie met een communicatiestudie van grote waarde.

  In 2015 startte Rianne als freelancer. Nu, 5 jaar later, werkt ze, samen met haar team, hard aan de groei van dTLS, én aan de online groei van haar klanten. Rianne kent de ins and outs van Google Analytics en deelt haar kennis graag.

  Rianne Jacobs-Schouten

  Meer weten over onze
  Google Analytics Training?

  Heb je eerst nog vragen? Wij helpen je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.