Google Analytics cursus [Beginners].

 

Voor wie is de Google Analytics training?

Deze Google Analytics cursus richt zich op ondernemers, (online) marketeers en communicatiemedewerkers die Google Analytics gebruiken en graag beter de mogelijkheden willen leren benutten. Na de cursus kun je prima zelfstandig je weg vinden in Google Analytics.

Trainingsdata

 • Donderdag 16 juni – Start: 10.00 uur (Dronten)

“In verband met het coronavirus de cursus digitaal via video call gevolgd. Dit werkte uitstekend en ondanks dat je niet gezamenlijk in een ruimte zit was er toch voldoende ruimte voor interactie. Daarnaast was de cursus duidelijk opgebouwd en heb ik veel kunnen leren!“

Jurrian Schuurman

Projectmanager, IU Groep

“Een hele fijne en duidelijke Google Analytics training gehad! Rianne is erg behulpzaam en de training zit vol met nieuwe en bruikbare informatie. Zeker een aanrader!”

Stan Boeve

Digital Advertising Specialist, Crowdmedia Netherlands

“Geweldig bedrijf! Absolute specialist op het gebied van Google, Ads en SEA. Tijdens de Google Analytics training ben ik compleet overladen met expertise. Heel praktisch, vooruitstrevend en commercieel zeer interessant.”

Tom Beek

Na de Google Analytics training:

 • Weet je hoe je Google Analytics kunt implementeren op je        website.
 • Weet je welke informatie in de standaardrapportages te            vinden is en hoe je deze moet interpreteren.
 • Kun je de resultaten van online campagnes (Google Ads,         e-mail, social media etc) analyseren en                                           verbeteringsmogelijkheden signaleren.
 • Weet je hoe je door middel van UTM-tagging kunt zorgen         dat de resultaten van jouw online campagnes goed
     worden gemeten.
 • Kun je de door jou gewenste doelen en trechters inrichten.
 • Begrijp je de werking van filters en heb je geleerd deze zelf       in te richten.
 • Kun je ook zelf rapportages maken.
Rianne Jacobs-Schouten
kantoor-dtls
2 of meer deelnemers?

Schrijf je je met meerdere deelnemers (bijvoorbeeld collega’s) tegelijk in voor onze Google Analytics training, dan ontvang je 15% korting voor elke extra deelnemer.

Je kunt de verschillende deelnemers gewoon online inschrijven. Bel daarna even met 0321 700 270 of stuur ons een bericht zodat wij de korting voor je kunnen verwerken.

Ook Google Ads leren?

Schrijf je je in voor zowel deze Google Analytics training, als onze Google Ads cursus, dan ontvang je 15% korting op de tweede training!

Schrijf je online in voor beide trainingen. Bel daarna even met 0321 700 270 of stuur ons een bericht zodat wij de korting voor je kunnen verwerken.

thumb

BEOORDEELD MET EEN 10

Eerdere deelnemers beoordeelden onze Google Analytics cursus met een 10.

Zie alle beoordelingen op Springest.

chat

KLEINE GROEP & INTERACTIEF

Kleine groep, dus uitgebreid ruimte voor jouw vragen en cases.

ster

ZEER COMPLEET & PRAKTISCH

Deze Google Analytics cursus bevat niet alleen de theorie van Google Analytics, maar ook veel slimme tips uit de praktijk.

Onze Google Analytics-trainster

Over Rianne Jacobs-Schouten

Al in 2008 zette onze Google Analytics-trainer, Rianne Jacobs-Schouten, haar eerste stappen in de online marketing. Maar eigenlijk begon het al jaren eerder. “Als je dan toch achter de computer wilt zitten, leer dan maar hoe je een site moet bouwen, dan besteed je je tijd tenminste beetje nuttig”, zei haar vader toen ze een jaar of 15 was. Die opgedane kennis bleek jaren later in combinatie met een communicatiestudie van grote waarde.

In 2015 startte Rianne als freelancer. Nu, 7 jaar later, werkt ze, samen met haar team, hard aan de groei van dTLS, én aan de online groei van haar klanten. Rianne kent de ins and outs van Google Analytics en deelt haar kennis graag.

Google Ads Training

“Top cursus! Als leek op het gebied van Google Analytics ben ik goed wegwijs gemaakt tijdens de cursus. De cursus stipt alle belangrijke onderdelen aan zonder dat het onnavolgbaar wordt. Een aanrader!”

Timo Kuijpers

Content Marketeer, Savvii

“Hele fijne, praktische cursus over Google Analytics. Je haalt het meeste uit deze training als je Google Analytics al in de basis is ingericht en je dus zelf data kunt zien. Heb je dat niet, dan wordt er gebruik gemaakt van de testomgeving van Google.
Elk onderdeel binnen Google Analytics wordt geduldig uitgelegd, en indien gewenst kun je het geleerde meteen toepassen.
Er is tussendoor voldoende gelegenheid om toelichting te vragen of opvallende zaken te delen. Er wordt goed rekening gehouden met diverse niveaus. Je gaat gegarandeerd met een actielijst naar huis om nog meer uit je Analytics te halen.”

Natalie Huijsman

Online Communications Coordinator, Enza Zaden

Blijf op de hoogte!

dTLS. Updates

Wij delen graag onze kennis en ervaring met je!

 • Gratis Google Ads en Online Marketing tips & tricks
 • Een kijkje achter de schermen bij dTLS.