LinkedIn Advertising.

Richt jouw bedrijf zich op de zakelijke markt? Ooit gedacht aan LinkedIn advertenties om jouw doelgroep te bereiken? De uitgebreide targetingopties bieden je de mogelijkheid om jouw boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon onder de aandacht te brengen. Met de inzet van LinkedIn Advertising kun je onder meer merkbekendheid vergroten, websitebezoek stimuleren en leads en conversies genereren.

 

LinkedIn Advertising

Wil je meer resultaat uit LinkedIn Ads?

LinkedIn Advertising via dTLS. betekent:

  • LinkedIn Advertising campagnes uitdenken en opzetten.
  • Lopende campagnes beheren en optimaliseren.
  • Direct contact met de specialist die jouw campagnes beheert.
  • Maandelijks een uitgebreide rapportage met de resultaten van jouw campagnes en actiepunten voor de komende periode.
  • Proactief meedenken over een social advertising strategie voor het adverteren op LinkedIn voor jouw bedrijf.
  • Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social advertising op social media kanalen.

‘dTLS heeft ons Google Ads-account een tijd geleden opnieuw ingericht en samen sparren we nu iedere twee weken om te kijken wat er nog beter kan. Daar ben ik zo tevreden over, dat ik een gat in de lucht sprong toen ik hoorde dat ze ook aan de slag gingen met social advertising.

Dominique helpt ons nu een paar maanden met onze LinkedIn advertenties en de eerste resultaten zagen we al na een week. Ik ben dus weer heel erg tevreden: er wordt meegedacht en constant gekeken naar wat we kunnen doen om de resultaten nog verder te verbeteren. Ook als je al veel ervaring met social advertising hebt is het het zeker waard om dTLS. te laten meekijken!’

Kim Pot

Marketing Specialist Benelux, Fleet Complete

‘Sdu werkt nu al een paar jaar samen met dTLS. Online Marketing. Eerst voor onze SEA campagnes in Google Ads en Bing, maar inmiddels ook voor social advertising.

dTLS. is meer een partner dan extern bureau: zij denken actief met ons mee en brengen veel kennis en goede ideeën in. Dit leidt tot goede resultaten! Een zeer betrokken bureau dat in oplossingen denkt. Ik kan hen warm aanbevelen.’

Inger van der Stok

Senior Online Campaign Manager, Sdu

Gecertificeerde LinkedIn Advertising Specialist

linkedin-ads

Onze Social Advertising Specialist Dominique heeft niet alleen ervaring met LinkedIn Advertising, maar heeft ook als één van de eerste in Nederland haar LinkedIn-certificaten behaald voor LinkedIn Fundamentals en LinkedIn Marketing Strategy.

Specialisme meets full service

Bij dTLS. geloven we in de waarde van specialisten. Wij focussen ons dus volledig op performance advertising. Wil je niet alleen social advertising uitbesteden, maar heb je ook hulp nodig bij Google Ads dan ben je bij dTLS. op de juiste plek.
Heb je behoefte aan specialisme op andere online marketinggebieden die wij niet in huis hebben? Wij selecteerden de beste specialisten uit ons netwerk om samen aan jouw resultaat te werken!

linkedin-advertising

Hulp nodig bij LinkedIn Ads?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.