Vergaderruimte Dronten.

Ben je op zoek naar een sfeervolle trainingsruimte / vergaderruimte centraal gelegen in Nederland? dTLS. Online Marketing biedt een fijne, lichte en inspirerende ruimte aan in haar kantoor in Dronten.
De ruimte is geschikt voor maximaal 10 personen en ideaal voor vergaderingen, een meeting met een klant, een training, een presentatie, diverse soorten sessies (zoals mediation-, coaching-, of heisessie) of als flexibele werkplek. Aan de muur hangt een grote televisie, waarop d.m.v. casting of HDMI je laptopscherm geprojecteerd kan worden. Tevens is er een flip-over, inclusief viltstiften, aanwezig. Gebruik hiervan is bij de zaalhuur inbegrepen.

Voor het kantoor van dTLS. Online Marketing, gelegen aan de Gouwe 26 F in Dronten, zijn een aantal parkeerplekken. Op 100 meter loopafstand is een grotere parkeerplaats, waar je gratis kunt parkeren.

Zaalhuur

    • € 100,- voor halve dag (max. 4 uur)
    • € 175,- voor een dag
  •  

Arrangementen

Bij dTLS. komt nooit iemand iets te kort! Wij maken van jouw training of vergadering graag iets bijzonders. We stelden onderstaande arrangementen voor je samen, maar wil je liever een aanpassing hierin dan is dat zeker bespreekbaar. Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

Meer informatie over onze vergaderruimte?

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.