Vergaderruimte / Trainingsruimte Dronten

Vergader-ruimte dronten

Trainingsruimte te huur

Ben je op zoek naar een sfeervolle trainingsruimte / vergaderruimte centraal gelegen in Nederland? dTLS. Online Marketing biedt een fijne, lichte en inspirerende ruimte aan in haar kantoor in Dronten.
De ruimte is geschikt voor maximaal 10 personen en ideaal voor vergaderingen, een meeting met een klant, een training, een presentatie, diverse soorten sessies (zoals mediation-, coaching-, of heisessie) of als flexibele werkplek. Aan de muur hangt een grote televisie, waarop d.m.v. casting of HDMI je laptopscherm geprojecteerd kan worden. Tevens is er een flip-over, inclusief viltstiften, aanwezig. Gebruik hiervan is bij de zaalhuur inbegrepen.

Voor het kantoor van dTLS. Online Marketing, gelegen aan de Gouwe 26-F in Dronten, zijn een aantal parkeerplekken. Op 100 meter loopafstand is een grotere parkeerplaats, waar je gratis kunt parkeren.

Zaalhuur

    • € 35,- per uur
    • € 125,- voor halve dag (max. 4 uur)
    • € 200 voor een dag

Huur flexplek

    • € 25,- per dag

Corona

In verband met Corona is deze ruimte nu enkel te huur aan groepen van maximaal 5 personen (incl. eventuele trainer). Er zijn nette ‘spatschermen’ beschikbaar voor op de tafel.

Arrangementen

Bij dTLS. komt nooit iemand iets te kort! Wij maken van jouw training of vergadering graag iets bijzonders. We stelden onderstaande arrangementen voor je samen, maar wil je liever een aanpassing hierin dan is dat zeker bespreekbaar. Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

B1851DD1-20B3-430D-B09E-7449518CFEFE_1_201_a

Flexwerkplek

Ben je het altijd in je eentje thuiswerken zat? Zoek je een inspirerende werkplek, waar je zo nu en dan eens een dagje kunt werken?

Het kantoor van dTLS. is gloednieuw ingericht. De werkplekken zijn voorzien van in hoogte verstelbare zit/sta-bureaus, comfortabele bureaustoelen en op elk bureau staat een grote monitor (met HDMI-aansluiting). Uiteraard kun je gebruik maken van de gratis WiFi-verbinding. Schuif je gezellig bij ons aan voor de lunch?

Je huurt al een flexwerkplek voor € 25,- per dag.

Meer informatie over onze trainingsruimte?

Neem contact met ons op!

Meer informatie over onze trainings-ruimte?

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.