Kom jij ons team versterken?

Vacature: Ervaren SEA-specialist.

 • 24 – 40 uur
 • Locatie: Dronten
 • Ruimte om te groeien
 • Leukste werkplek van Dronten

Als SEA-specialist ben je, samen met ons team van specialisten, verantwoordelijk voor de Google Ads- en Bing-campagnes van onze klanten. Je creëert, analyseert en optimaliseert dagelijks campagnes en streeft er zo naar om zoveel mogelijk resultaat en rendement voor jouw klanten neer te zetten. Je rapporteert over de resultaten van campagnes en bespreekt jouw werkzaamheden met de klant. Je adviseert klanten over te varen koers en de daarbij horende aanpak. Je denkt continu met klanten mee over mogelijkheden om het gewenste resultaat te behalen.

Over jou:

 • HBO-opleiding of werk-/denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar SEA-ervaring opgedaan aan klant- of adverteerderszijde, waarbij je gewerkt hebt met mediabudgetten van minimaal € 10.000 per maand.
 • Je weet de mogelijkheden van Google Ads prima in te zetten om meer resultaat voor onze klanten te behalen. Uiteraard ben je in het bezit van Google Ads-certificering(en), of bereid deze op korte termijn te behalen.
 • Je hebt goede kennis van Google Analytics, en bij voorkeur ook van Google Tag Manager.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met feedmanagementtools, zoals Channable.
 • Kennis van automatisering (scripts, dynamische advertenties, tools als Optmyzr) is heel erg welkom!
 • Je bent leergierig en hebt de drive om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Je werkt accuraat, communiceert duidelijk en komt je afspraken na. Je bent in staat om zelf het contact met jouw klanten te onderhouden.
 • Je bent een teamspeler, maar kan zeker ook goed zelfstandig werken.
 • Je deelt jouw kennis graag. Binnen ons team, maar ook naar ‘de buitenwereld’ toe. Je schrijft bijvoorbeeld blogs voor Marketingfacts of Frankwatching of pakt het podium om die toffe succesvolle case bij jouw klant te presenteren.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Dronten.
dtls-team
dtls-online-marketing
dtls-kantoor
Kantoorhond Mya

Spreek uit als ‘details’ (op z’n Engels)

Over dTLS. Online Marketing:

dTLS. is een jong online marketingbureau gespecialiseerd in Google Ads. Eind 2018 nam Rianne, onze oprichter, haar eerste medewerker aan. Inmiddels zijn we met z’n achten. We groeien dus hard en zijn zeker nog niet uitgegroeid.
Bij dTLS. wordt polderse nuchterheid, oog voor details en een enorme liefde voor online marketing gecombineerd met de drive om steeds weer groei en rendementsverbetering voor onze klanten neer te zetten.

Wij bieden:

mandje

Een goed salaris

Dat past bij jouw kennis en ervaring. 25 tot 29 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek). En uiteraard een Macbook.

Verder krijg je bij ons de mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 24 uur). Sowieso mag je je werktijden bij ons flexibel invullen. Combineer je job bij dTLS. dus met je studie, ouderschap of hobby!

handplant

Ruimte voor jouw persoonlijke groei

Je krijgt een goede interne opleiding en begeleiding. dTLS. groeit hard, wat jou ruimte biedt om mee te groeien. 

Learning Tuesday
Om ons team steeds verder te laten groeien organiseren we maandelijks ‘Learning Tuesdays’ over allerlei online marketingthema’s, om zo als team te groeien. Welk thema zet jij op de agenda voor de volgende Learning Tuesday?

Ga je mee naar Londen?
Ook is er de mogelijkheid om toonaangevende congressen te bezoeken. Oktober 2019 (voor Corona) gingen we met het hele team naar Heroconf in Londen!

heart

De leukste werkplek van Dronten

Fijne, open werkomgeving waarin successen gevierd worden. Leuke collega’s, goede koffie, vers fruit en gezellige lunch.

Ook is er aandacht voor jouw gezondheid. Elke dag na de lunch een lekker stukje wandelen met kantoorhond Mya, zit-/sta-bureaus en een kantoor vol planten.

Interesse in deze vacature?

Is deze functie jou helemaal op je lijf geschreven? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Je kunt je sollicitatie tot 3 augustus insturen (met je cv én motivatie) via onderstaand formulier.

Heb je voordat je solliciteert nog vragen over de vacature of het werken bij dTLS? Bel gerust! Je kunt Rianne Jacobs-Schouten bereiken op 0321-700270.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 300 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.