Deze vacature is gesloten. 

Bedankt voor je interesse in één van onze vacatures. Helaas is deze vacature gesloten. Momenteel hebben we voldoende
aanmeldingen binnen gekregen en is het sollicitatietraject gestart (en mogelijk al afgerond). 

Misschien dat er nog een andere vacature voor je open staat?  Bekijk ze allemaal op onze Werken bij dTLS.-pagina.
En volg ons op onze Social Media kanalen en blijf op de hoogte wat er gebeurt bij dTLS. Online Marketing. 

Kom jij ons team versterken?

Vacature: Ervaren SEA-specialist.

 • 24 – 40 uur
 • Locatie: Dronten
 • Ruimte om te groeien
 • Leukste werkplek van Dronten

In de afgelopen jaren is dTLS. hard gegroeid. Ongeveer 3 jaar geleden werkte onze oprichtster, Rianne, nog vanuit de zolderkamer in haar huis, nu zijn we met een team van 10! We trokken prachtige klanten aan, groeiden als team niet alleen qua aantal leden, maar ook qua kennis en bouwden een heus online marketingbureau op. Om deze groei vol te kunnen houden zijn we hard op zoek naar een ervaren SEA-specialist. Iemand die zijn of haar stempel op dTLS. wil drukken, die mee wil bouwen aan onze verdere groei en aan de ontwikkeling van ons team. Iemand die niet verblikt of verbloost bij een SEA-budget van € 50.000 per maand en begrijpt wat POAS is, weet wat hij met Channable kan en ervaring heeft met accounts met zeer sterke seizoensinvloeden. Kortom iemand bij wie de ondernemers die bij ons klant zijn hun campagnes met vertrouwen neerleggen.

Ben jij de vakidioot die wij zoeken?

We zoeken niet zomaar naar een SEA-specialist. Nee, bij dTLS. zijn we op zoek naar een échte topper: een vakidioot die SEA ademt. Iemand die wel wil groeien, maar eigenlijk geen leiding wil geven. Of in ieder geval niet een groot gedeelte van de dag met HR-rompslomp bezig wil zijn. Meer een coach dan een manager dus. Het wordt jouw taak om nieuwe dingen te testen voor onze klanten, en vervolgens jouw collega’s te betrekken in deze projecten, zodat zij jouw geslaagde testen kunnen uitrollen bij andere klanten. Niet al jouw uren hoeven declarabel te zijn, we geloven immers niet dat je met die tijdsdruk tot de beste resultaten komt. En dat is wat we willen: het bureau met de beste resultaten worden.

Dit ga je doen:

Als SEA-specialist ben je, samen met ons team van specialisten, verantwoordelijk voor de Google Ads- en Bing-campagnes van onze klanten.

 • Je verzorgt audits voor prospects en licht daarna je bevindingen aan hen toe. Met jouw enthousiasme en kennis van zaken weet je deze audits om te zetten in nieuwe klanten.
 • Gingen je handen jeuken na het uitvoeren van de audit? Top, want je mag ook aan de slag met de setup. Je (her)inricht een account, doet zoekwoordonderzoek, bedenkt slimme strategieën om de accounts van onze klanten verder te brengen.
 • Je houdt de nieuwste SEA-ontwikkelingen bij en bedenkt hoe we deze op een goede manier voor dTLS. en haar klanten kunnen inzetten. Je test nieuwe ideeën uit en bij succes help je je collega’s om jouw inzichten ook in andere accounts toe te passen.
 • Als senior weet je daarbij jouw kennis en enthousiasme over online marketing in het algemeen en SEA in het bijzonder over te brengen op klanten en collega’s.
 • Je weet daarbij jezelf goed te presenteren als SEA-specialist. Je schrijft blogs, bezoekt congressen en gaat de uitdaging niet uit de weg om onze cases op een podium te presenteren.

Over jou:

 • Je hebt een enorme passie voor online marketing. Je volgt de laatste ontwikkelingen en kan niet wachten om de nieuwste features te testen.
 • Minimaal 3 jaar SEA-ervaring opgedaan aan klant- of adverteerderszijde, waarbij je gewerkt hebt met mediabudgetten van minimaal € 10.000 per maand.
 • Uiteraard ben je in het bezit van Google Ads-certificering(en), of bereid deze op korte termijn te behalen.
 • Je hebt goede kennis van Google Analytics, en bij voorkeur ook van Google Tag Manager.
 • Je hebt ervaring met feedmanagementtools, zoals Channable.
 • Kennis van automatisering (scripts, dynamische advertenties, tools als Optmyzr) is heel erg welkom!
 • Je bent leergierig en hebt de drive om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Je werkt accuraat, communiceert duidelijk en komt je afspraken na.
 • Je bent een teamspeler.
 • Je deelt jouw kennis graag. Binnen ons team, maar ook naar ‘de buitenwereld’ toe. Je schrijft bijvoorbeeld blogs voor Marketingfacts of Frankwatching of pakt het podium om die toffe succesvolle case bij jouw klant te presenteren.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Dronten (Zwolle, Almere, Lelystad, Harderwijk, Zeewolle liggen allemaal min of meer om de hoek) of bereid om minimaal 3 dagen per week in Dronten te werken (op basis van een fulltime dienstverband).
dtls-team
mandje

Een goed salaris

Dat past bij jouw kennis en ervaring. 25 tot 29 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek). En uiteraard een Macbook.

Verder krijg je bij ons de mogelijkheid om parttime te werken (minimaaal 24 uur). Sowieso mag je je werktijden bij ons flexibel invullen. Combineer je job bij dTLS. dus met je studie, ouderschap of hobby!

handplant

Ruimte voor jouw persoonlijke groei

Je krijgt een goede interne opleiding en begeleiding. dTLS. groeit hard, wat jou ruimte biedt om mee te groeien.

Learning Tuesday
Om ons team steeds verder te laten groeien organiseren we maandelijks ‘Learning Tuesdays’ over allerlei online marketingthema’s. Welk thema zet jij op de agenda voor de volgende Learning Tuesday?

Ga je mee naar Londen?
Ook is er de mogelijkheid om toonaangevende congressen te bezoeken. Oktober 2019 (voor Corona) gingen we met het hele team naar Heroconf in Londen!

heart

De leukste werkplek van Dronten

Fijne, open werkomgeving waarin successen gevierd worden. Leuke collega’s, goede koffie, vers fruit en gezellige lunch.

Ook is er aandacht voor jouw gezondheid. Elke dag na de lunch een lekker stukje wandelen met kantoorhond Mya, zit-/stabureaus en een kantoor vol planten.