Wat klanten over dTLS. vertellen

Referenties.

“Sdu werkt nu al een paar jaar samen met dTLS. Online Marketing. Eerst voor onze SEA campagnes in Google Ads en Bing, maar inmiddels ook voor social advertising. dTLS. is meer een partner dan extern bureau: zij denken actief met ons mee en brengen veel kennis en goede ideeën in. Dit leidt tot goede resultaten! Een zeer betrokken bureau dat in oplossingen denkt. Ik kan hen warm aanbevelen.”

Inger van der Stok

Senior Online Campagne Manager, Sdu

“Rianne had tijdens haar interim periode bij TopVintage als taak verbeteringen door te voeren in het AdWords-account. Met een juiste combinatie van strategisch inzicht, kennis en kunde heeft Rianne de resultaten aanzienlijk naar een hoger niveau getild. Naast haar werkzaamheden voor TopVintage had zij als taak mij wegwijs te maken in het Google-landschap, met name het AdWords-gedeelte. Met passie deelde Rianne haar kennis met mij en op deze manier zorgde ze ervoor dat ik mijn eigen visie kon creëren op dit gebied. Rianne kan gezien worden als een Senior in het vak, die haar eigen visie heeft ontwikkeld en hiermee AdWords-accounts naar een hoger niveau tilt!”
Stan Pinckaers

Online Marketeer, Topvintage

“Rianne heeft ons team van marketeers bijgestaan bij de lancering van de Google Shopping CSS remedy solution van Google. Ze heeft in zeer korte tijd al onze marketeers zeer vakkundig opgeleid en zelf, hands-on, keihard meegewerkt aan het live zetten van honderden Google Shopping merchant centers en campagnes in slechts enkele weken tijd. Omdat de samenwerking met Rianne ons zo goed is bevallen en we veel van haar overgedragen kennis nog steeds op dagelijkse basis gebruiken schakelen, bijna 3 jaar later, we met veel vertrouwen Rianne opnieuw in om een nieuwe lichting van marketeers te trainen in Google Ads.”

Joris Verwater

CMO, Compare Group (Vergelijk.nl)

“Ik ben een autodidact op het gebied van AdWords. Dan zijn er best wat dingen die jezelf kunt, maar er zitten zo enorm veel mogelijkheden in Google AdWords, daar heb je echt een professional voor nodig om daar de kennis van te hebben. Rianne heeft ons een dag lang alles verteld over wat er mogelijk is op het gebied van Google AdWords. Rianne heeft enorm veel kennis van de materie en ook veel ervaring met het opzetten en uitvoeren van campagnes, waardoor ze ook veel praktische tips heeft. Ook niet onbelangrijk weet ze het enthousiast over te brengen en kan ze goed levellen met de klant.”

Danny Oosterveer

Marketeer, auteur, spreker en docent

“Google Ads, dat kon ik zelf wel, dacht ik. Gelukkig hebben we in 2017 dTLS. gevraagd om dit voor ons te doen. Met succes! 30% meer conversie tegen 50% lagere kosten. dTLS. werkt gestructureerd en kan ons goed adviseren om iets wel of juist niet te doen. Ze zijn flexibel en denken goed mee om het maximale uit Adwords te halen. Met een gerust hart laten we dTLS. onze campagnes managen.”
Wouter Kroon

Eigenaar, Bookmatch

rianne-jacobs
“Onze interne marketingspecialist behaalde niet de gewenste resultaten, en na mijn slechte ervaring met online marketingbureaus was ik voorzichtig geworden.

dTLS. heeft direct een uitgebreide audit gedaan, en Rianne gaf in ons 1e gesprek duidelijk aan waar de kansen lagen en wat haar verwachtingen waren. Mede door haar ruime ervaring bij andere (grote) partijen en de professionele aanpak had ik direct vertrouwen in haar capaciteiten en zijn we de samenwerking gestart.

Inmiddels zijn we 3 maanden verder, en de resultaten zijn verbluffend! De rendementen van de campagnes zijn enorm verbeterd, en de omzetstijging is veel hoger dan verwacht! Wij zien de toekomst en de verdere samenwerking dan ook met het volste vertrouwen tegemoet.”

Edward Bartels

Eigenaar, Gloeilampgoedkoop & Klimate

“Google Ads kreeg bij ons niet de aandacht die het nodig heeft. Dat wist ik wel, maar dankzij de audit van dTLS. had ik écht goed zicht op de verbeterpunten. Het is fijn dat het hele account met je wordt doorgelopen en een heel goed startpunt om te bepalen hoe je verder moet. In ons geval betekende dit dat dTLS. het account opnieuw heeft ingericht, ik nu de training volg en daarna ben ik ervan overtuigd dat ik met af en toe een sparringssessie veel meer uit Google Ads kan gaan halen.”
Kim Pot

Marketing Specialist Benelux, Fleet Complete

“Rianne is een van de meest gespecialiseerde SEA marketeers in NL (eo). Prettige directe communicatie en zeer CPL resultaat gedreven. Ze heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van onze campagne. Wat ik bewonder is haar motivatie om te ontwikkelen zowel binnen als buiten haar vakgebied!”
Wouter Heuvelink

CCO, DeGoedkoopsteNotaris, Zorgkiezer & Hypotheek24

“dTLS. heeft het SEA account van Kleertjes heel snel eigen gemaakt. Vooral Google Shopping heeft door dTLS. een gigantische stijging doorgemaakt. In een paar maanden is het aandeel van Google Shopping in onze SEA account van 3% naar 25% gestegen.”

Okke Amerongen

E-commerce Manager, Kleertjes

“Rianne is geweldig in wat ze doet; werkt gestructureerd, kan goed analyseren en hoewel ze het liefst alles cijfermatig onderbouwd, realiseert zij zich dat je bij ‘small data’ soms simpelweg aannames zult moeten doen. Ze kan goed uitleggen waarom ze zaken probeert en rapporteert op een overzichtelijke en duidelijke manier. Ze kan ongeduldig zijn, maar ik vermoed dat dat goede mensen eigen is. Mocht je besluiten met Rianne te gaan werken, ga dan niet op je portemonnee zitten. Ten eerste omdat ze waard is wat ze verdiend, maar zeker ook omdat tijdens de het opzetten van nieuwe campagnes het ongelooflijk belangrijk is dat juist dat deel zorgvuldig gebeurd. Bovendien kan ik zeggen dat ze van die ruimte geen misbruik zal maken. Ze zet het belang van de klant voorop, maar moet het zelf wel leuk vinden. Al is daar weinig mis mee, lijkt mij. De online marketing wereld is overspoeld met cowbows die het vak maar al te graag zo vaag mogelijk maken. Het liefst schreef ik geen aanbeveling zodat ik Rianne helemaal voor ‘mezelf kan houden’. Zij is erg goed in haar vak en laat zien dat je online marketing cijfermatig en zonder de bekende BS kunt benaderen. Het zou mij niet verbazen als Rianne binnen no time alleen nog voor zichzelf zal werken. Ik wens haar daarbij alle succes.”
Joost 'Kleine Snuverink

Eigenaar, Spacewinner

Blijf op de hoogte!

dTLS. Updates

Wij delen graag onze kennis en ervaring met je!

  • Gratis Google Ads en Online Marketing tips & tricks
  • Een kijkje achter de schermen bij dTLS.