Vacature: Social advertising specialist [to be]

 • 24 – 40 uur
 • Locatie: Dronten
 • Ruimte om te groeien
 • Leukste werkplek van Dronten

Als social advertising-specialist zet jij je tanden in de Facebook en LinkedIn-campagnes van onze klanten. De rest van het dTLS. team is gespecialiseerd in Google Ads-campagnes. Maar steeds vaker krijgen we de vraag of we ook social media-campagnes kunnen opzetten. Dit vraagt om verdere uitbreiding. We zijn dus op zoek naar nieuw talent!

Je gaat, samen met onze oprichtster Rianne, de social advertising-dienstverlening verder opzetten. Social advertising is voor dTLS. een nieuwe dienst dus je moet het leuk vinden om vanaf 0 te bouwen en genoeg expertise, ervaring en doorzettingsvermogen meebrengen om invulling te geven aan deze functie.

Je denkt social media-campagnes uit, zet ze op en managet ze zelf. Je streeft er zo naar om het beste resultaat voor onze klanten neer te zetten. Je rapporteert over de resultaten van de campagnes en bespreekt jouw werkzaamheden met de klant. Je adviseert klanten over de te varen koers en de daarbij horende aanpak. Je denkt continu met klanten mee over mogelijkheden om het gewenste resultaat te behalen.

Naast je focus op social advertising ga je de mogelijkheden van e-mailmarketing voor onze klanten verkennen. We bieden dit nu nog niet aan als dienstverlening, maar zien dit als logische uitbreiding op onze huidige diensten.

Het dTLS. Online Marketing Team

Over jou:

 • HBO-opleiding of werk-/denkniveau.
 • Enige social advertising- of online marketing-ervaring is mooi, maar zeker geen must. We bieden je alle ruimte om je intern te ontwikkelen.
 • Uiteraard is een Facebook Blueprint certificaat een pré, maar heb je deze niet, dan bieden we je de ruimte om deze de komende tijd te halen.
 • Ervaring met Active Campaign of een andere e-mailmarketingtool is een pré.
 • Je bent leergierig en hebt de drive om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Je bent een teamspeler, maar kan zeker ook goed zelfstandig werken.
 • Je werkt accuraat, communiceert duidelijk en komt je afspraken na.
 • Je hebt de ambitie om een échte expert te worden op het vlak van social advertising. Van je collega’s leer je veel over online marketing, maar je gaat ook zelf op onderzoek uit naar nieuwe technieken en interessante invalshoeken. Kom je er niet uit, dan durf je om hulp te vragen.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving Dronten. Tijdens de Coronaperiode werken we veelal vanuit huis, maar zodra het kan en mag werken we weer op kantoor.
Rianne Jacobs

Wij bieden:

EEN GOED SALARIS

Dat past bij jouw kennis en ervaring. 25 tot 29 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek). En uiteraard een Macbook.

Verder krijg je bij ons de mogelijkheid om parttime te werken (minimaal 24 uur). Sowieso mag je je werktijden bij ons flexibel invullen. Combineer je job bij dTLS. dus met je studie, ouderschap of hobby!

RUIMTE VOOR JOUW PERSOONLIJKE GROEI

Je krijgt intern goede begeleiding. We organiseren maandelijks ‘Learning Tuesdays’ over allerlei online marketingthema’s, om zo als team te groeien. Uiteraard ben jij hierbij ook aanwezig.

Ook is er de mogelijkheid om toonaangevende congressen te bezoeken. Vorig jaar oktober gingen we met het hele team naar Heroconf in Londen!

DE LEUKSTE WERKPLEK VAN DRONTEN

Fijne, open werkomgeving waarin successen gevierd worden, leuke collega’s, goede koffie en gezellige lunch.

Ook is er aandacht voor jouw gezondheid. Elke dag na de lunch een lekker stukje wandelen met kantoorhond Mya, zit-/sta-bureaus en een kantoor vol planten.

Interesse?

Is deze functie jou helemaal op je lijf geschreven?
Aarzel dan niet en solliciteer!

Stuur vóór 11 december 2020 een motivatie en een cv naar rianne@dtls-online.nl.
Heb je eerst nog een vraag? Bel gerust! Je kunt Rianne bereiken op 0321-700270.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen over deze vacature?

Neem contact met ons op!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.