Google cursus

Meer sales, omzet en leads met Google Ads? Je kennis verbeteren over Google Analytics? Volg een Google Cursus bij dTLS.

Google Ads Training

Wil je als ondernemer, marketeer of communicatiemedewerker zelf je Google Ads campagnes beheren? Of juist beter begrijpen wat jouw online marketingbureau nu eigenlijk uitspookt? Schrijf je dan zeker in voor een Google Ads-training bij dTLS!

KOMENDE TRAININGEN:

Er zijn geen trainingen ingepland. Mocht je interesse hebben in een training op maat, neem dan zeker contact met ons op.

Google Analytics Training

Voel je je als marketeer of ondernemer soms overweldigd als je in Google Analytics inlogt? Heb je geen idee hoe je nu precies jouw doelen kunt meten, en zou je dit graag leren? Tijdens onze Google Analytics-training leren we jou de ins and outs van Google Analytics.

KOMENDE TRAININGEN:

Er zijn geen trainingen ingepland. Mocht je interesse hebben in een training op maat, neem dan zeker contact met ons op.

12 JAAR ERVARING

Eerdere deelnemers beoordeelden onze trainingen met een 9,6.
Zie alle beoordelingen op Springest.

KLEINE GROEP, DUS PERSOONLIJK

Maximaal 4 deelnemers, dus uitgebreid ruimte voor jouw vragen en cases en voldoende mogelijkheid om gepaste afstand te bewaren.

12 JAAR ERVARING

Trainer Rianne Jacobs-Schouten werkt al jarenlang in de online marketing. Ze deed ervaring op bij bekende merken als Kwik-Fit, Drukwerkdeal en Centraal Beheer. Waarna ze dTLS. oprichtte.
“In verband met het corona virus de cursus digitaal via video call gevolgd. Dit werkte uitstekend en ondanks dat je niet gezamenlijk in een ruimte zit was er toch voldoende ruimte voor interactie. Daarnaast was de cursus duidelijk opgebouwd en heb ik veel kunnen leren! “
Jurrian Schuurman

Projectmanager, IU Groep

“Een hele waardevolle training om meer te weten over Google Ads. Rianne zorgt voor een hele fijne sfeer waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Daarnaast gaat ze per deelnemer dieper in op hoe Google Ads het best voor jou kan worden ingezet. Na deze training kon ik direct stappen zetten in het huidige Google Ads account. Naast de training was ook de lunch goed verzorgd.”
Dennis de Jong

Online Marketeer, Raven Hengelsport

Over Rianne Jacobs, onze trainer

Al in 2008 zette Rianne Jacobs-Schouten, haar eerste stappen in de online marketing. Maar eigenlijk begon het al jaren eerder. “Als je dan toch achter de computer wilt zitten, leer dan maar hoe je een site moet bouwen, dan besteed je je tijd tenminste beetje nuttig”, zei haar vader toen ze een jaar of 15 was. Die opgedane kennis bleek jaren later in combinatie met een communicatiestudie van grote waarde.

Rianne Jacobs-Schouten

dTLS. UPDATES

Wij delen graag onze kennis en ervaring met je!

  • Gratis Google Ads en Online Marketing tips & tricks
  • Een kijkje achter de schermen bij dTLS.