Opnieuw verhuizing voor dTLS. Online Marketing

30 mei ’22

Categorie: Nieuws

Na ruim twee jaar aan de Gouwe in Dronten te hebben gezeten, heeft dTLS. Online Marketing vanaf 1 juni haar kantoor aan de Oude IJssel 6 in Dronten. De afgelopen twee jaar is het bedrijf behoorlijk gegroeid, waardoor een locatie met meer werkplekken nodig is. 

In juli 2018 verhuisde dTLS. Online Marketing van de zolder in het huis van eigenaresse Rianne in Biddinghuizen, naar een pand aan het Spaarne in Dronten-West. Nog geen twee jaar later verhuisden Rianne en haar team naar een kantoorpand aan de Gouwe. Door een flinke groei in klanten en medewerkers is de verhuizing naar een nog groter pand noodzakelijk.

 

Genomineerden OVDD-4070 CFotostudioWierd

De eerste werkdag in het nieuwe kantoor is gevierd met een champagne ontbijt

dTLS. heeft de afgelopen jaren prachtige stappen gemaakt qua groei. ‘We hebben langdurige samenwerkingen met onze bestaande klanten, er zijn nieuwe klanten toegevoegd aan onze klantenportefeuille en naast Google Ads is Social Advertising aan het dienstenpakket toegevoegd. Ondertussen werken we met dertien medewerkers aan online advertentiecampagnes op Google of Social Media en de veertiende medewerker begint in juli, aldus een trotse  Rianne Jacobs-Schouten. De verhuizing is een mooi stap in de verdere groei van dTLS.

Online Advertising
Bedrijven gebruiken het adverteren in zoekmachines zoals Google om meer bezoekers naar hun site te trekken en zo uiteindelijk meer omzet te genereren. dTLS. Online Marketing helpt bedrijven hierbij met het opzetten, beheren en optimaliseren van deze advertentiecampagnes. Social Advertising is ook onderdeel van het dienstenpakket en betreft de online campagnes van bedrijven op Facebook, LinkedIn, Instagram en Pinterest. De kennis van beide diensten wordt regelmatig gedeeld in trainingen over Google Ads, Google Analytics en Social Advertising. 

Nieuwsgierig naar ons? Loop eens binnen voor een kop koffie en een leuk gesprek!

rianne-jacobs

Online Search Specialist & Eigenaar

Rianne Jacobs-Schouten

In 2015 startte Rianne als freelancer. Inmiddels bouwt ze, samen met haar team, hard aan de groei van dTLS, én aan de online groei van haar klanten. Rianne kent de ins and outs van Google Ads en deelt haar kennis graag.

Blijf op de hoogte!

dTLS. Updates

Wij delen graag onze kennis en ervaring met je!

  • Gratis Google Ads en Online Marketing tips & tricks
  • Een kijkje achter de schermen bij dTLS.