Google Ads uitbesteden

Wil je het beheer van Google Ads uitbesteden en ben je hiervoor op zoek naar een goed bureau? Lukt het je maar niet om goede resultaten met Google Ads te behalen? Heb je zelf eigenlijk geen tijd om je campagnes te managen en verdwaal je in alle opties die Google je biedt? Of ben je eigenlijk niet zo tevreden over het huidige bureau waar je Google Ads hebt ondergebracht? dTLS. staat voor jou klaar!

Google Ads uitbesteden

12 jaar + ervaring

Je leert iets pas echt door het te doen. Met je poten in de klei. Vlieguren maken. En die vlieguren hebben we bij dTLS. Al sinds 2008 werken we mee aan het realiseren van de online ambities van vele bedrijven!

Google Partner

dTLS. is officieel Google Partner. Google duidt Google Partners aan als bureaus die zij vertrouwen. Je kunt dus met een gerust hart Google Ads uitbesteden aan dTLS!

v

Poldermentaliteit

Ben je het gewauwel en de marketingblabla van je huidige bureau een beetje zat? Dan zal onze poldermentaliteit je zeker bevallen! In een wereld vol zelfbenoemde guru’s kenmerkt dTLS. zich juist door nuchterheid: doen wat je zegt en duidelijk communiceren over wat je doet. Wijd het maar aan onze Flevolandse roots.

Google Ads uitbesteden aan dTLS. betekent:

✔️ Gecertificeerde specialisten die wekelijks jouw campagnes beheren.

✔️ Direct contact met de specialist die jouw campagnes beheert.

✔️ Maandelijks een uitgebreide rapportage met de resultaten van jouw campagnes en actiepunten voor de komende periode.

✔️ Ervaring met Google Ads-accounts in alle soorten en maten (€ 1.000 – € 100.000 mediaspend per maand, B2C en B2B).

✔️ Ervaring met campagnes in verschillende landen/talen (onder meer Engels, Frans, Duits, Deens en Zweeds).

✔️ Op de hoogte van de laatste online ontwikkelingen.

Google Ads uitbesteden

Uitbesteden of zelf beheren?

Google Ads is in de loop der jaren steeds uitgebreider, en complexer, geworden. Steeds meer bedrijven hebben de kracht van Google Ads ontdekt. De concurrentie is daardoor toegenomen met hogere klikprijzen tot gevolg. Wil je winstgevend adverteren dan ben je er tegenwoordig niet meer met enkel wat zoekwoorden en tekstjes. Goed Google Ads beheer kost tijd. Er is kennis en ervaring nodig om écht alle mogelijkheden te benutten. Kies je voor dTLS. dan nemen jou graag deze werkzaamheden uit handen. Wij beheren de campagnes van onze klanten op een professionele manier, en heel belangrijk: met liefde! Zo kun jij je focussen op andere zaken. Google AdWords uitbesteden is dus zeker een slimme zet!

“Google AdWords, dat kon ik zelf wel, dacht ik. Gelukkig hebben we in 2017 dTLS. gevraagd om dit voor ons te doen. Met succes! 30% meer conversie tegen 50% lagere kosten. dTLS. werkt gestructureerd en kan ons goed adviseren om iets wel of juist niet te doen. Ze zijn flexibel en denken goed mee om het maximale uit Adwords te halen. Met een gerust hart laten we dTLS. onze campagnes managen.”

Wouter Kroon

Eigenaar, Bookmatch

“Geen moment spijt gehad van onze sprong in het diepe: van een groot full-service ad agency naar een expert op het gebied van SEA. dTLS. Online Marketing heeft vanaf het moment van accountovername kwaliteit geleverd. dTLS. maakt haar beloftes waar en heeft het rendement op onze advertenties verdubbeld! Onze samenwerking is heel prettig: Rianne communiceert helder en eerlijk en helpt ons met haar expertise keuzes te maken op basis van feiten.”

Inger Clancy

Senior Online Campagne Manager, Sdu

Specialisme meets full service

Bij dTLS. geloven we in de waarde van specialisten. Wij focussen ons dus volledig op performance advertising, met Google Ads beheer als belangrijkste dienst. Wil je niet alleen Google Ads uitbesteden, maar heb je ook behoefte aan specialisme op andere online marketinggebieden? Wij selecteerden de beste specialisten uit ons netwerk om samen aan jouw online resultaat te werken!

Google Ads uitbesteden

Vraag een gratis Audit aan

  • Gratis SEA-audit voor Google Ads-accounts met een mediaspend vanaf € 3.000 per maand
  • Rapport op maat (dus geen standaard Quickscan)
  • Mondeling toegelicht (bij ons op locatie, of via videobellen)

Google Ads beheer door dTLS. ziet er als volgt uit:

1. Heb je al Google Ads-account? Dan voeren wij graag eerst een Google Ads-audit uit.
We pluizen je Google Ads-account helemaal uit. We beoordelen de prestaties, en gaan vooral op zoek naar verbeteringsmogelijkheden. We kijken hoe de kosten kunnen worden verlaagd, én of er kansen liggen waarmee het aantal conversies kan worden verhoogd. We schrijven hier een uitgebreid adviesrapport over en lichten de audit mondeling aan je toe.

2. We doen je een voorstel
Doordat we de audit hebben uitgevoerd, en daarmee een goed zicht hebben gekregen op welke werkzaamheden in het verschiet liggen, kunnen we je een goed voorstel doen.

3. Setup
Ga je akkoord met ons voorstel, dan gaan we aan de slag. We beginnen met een setup. We voeren de verbeterpunten uit de SEA-audit door in het account en zorgen dat er een goede initiële inrichting is van waaruit we verder kunnen beheren en optimaliseren.

4. Beheren en vooral optimaliseren
Staat het account helemaal strak? Dan gaan we de beheerfase in. Wekelijks analyseren we de resultaten van jouw campagnes en voeren optimalisaties door om de resultaten verder te verbeteren. Maandelijks sturen we jou een rapport met de prestaties van afgelopen maand. Hierin formuleren we ook actiepunten voor de komende maand. Tussendoor hebben we natuurlijk ook contact om te kijken hoe dTLS. bij jouw marketingdoelstellingen kan aansluiten.

“Onze interne marketingspecialist behaalde niet de gewenste resultaten, en na mijn slechte ervaring met online marketingbureaus was ik voorzichtig geworden.
dTLS. heeft direct een uitgebreide audit gedaan, en Rianne gaf in ons 1e gesprek duidelijk aan waar de kansen lagen en wat haar verwachtingen waren. Mede door haar ruime ervaring bij andere (grote) partijen en de professionele aanpak had ik direct vertrouwen in haar capaciteiten en zijn we de samenwerking gestart.

Inmiddels zijn we 3 maanden verder, en de resultaten zijn verbluffend! De rendementen van de campagnes zijn enorm verbeterd, en de omzetstijging is veel hoger dan verwacht! Wij zien de toekomst en de verdere samenwerking dan ook met het volste vertrouwen tegemoet.”

Edward Bartels

Eigenaar, Gloeilampgoedkoop.nl & Klimate.nl

Deze klanten kozen eerder voor dTLS:

Logo Bookmatch
Logo Klimate
Gallagher Logo
Logo Gloeilampgoedkoop
Logo Sdu
Logo Klimate
Gallagher Logo

Vandaag nog meer resultaat

met Google Ads?

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.