Google ads (AdWords) UITBESTEDEN?

Niet tevreden met je Google Ads resultaat?

Wil je het beheer van Google AdWords uitbesteden en ben je hiervoor op zoek naar een goed bureau? Lukt het je maar niet om goede resultaten met Google Ads te behalen? Heb je zelf eigenlijk geen tijd om je campagnes te managen en verdwaal je in alle opties die Google je biedt? Of ben je eigenlijk niet zo tevreden over het huidige bureau waar je Google Ads hebt ondergebracht? dTLS. kan jou helpen!

Waarom google ads uitbesteden?

Google AdWords, dat kun je toch gewoon zelf? Gewoon wat zoekwoorden invoegen, paar tekstjes schrijven. Zo moeilijk is het niet. Waarom zou je het beheer van Google AdWords uitbesteden?

Google AdWords is in de loop der jaren steeds uitgebreider, en complexer, geworden. Met enkel wat zoekwoorden en tekstjes ben je er tegenwoordig niet meer. Goed beheer van campagnes kost veel tijd. Er is kennis en ervaring nodig om écht alle mogelijkheden te benutten. De AdWords specialisten van dTLS. nemen jou graag deze werkzaamheden uit handen. Wij beheren de campagnes van onze klanten op een professionele manier, en heel belangrijk: met liefde! Zo kun jij je focussen op andere zaken.

google ads uitbesteden

Voordelen van Google Ads uitbesteden aan dTLS:

✔️ Focus op resultaat en rendement.

✔️ Gecertificeerde specialisten die wekelijks aandacht besteden aan jouw campagnes.

✔️ Duidelijke communicatie: geen marketingblabla, maar klare taal.

✔️ Meer dan 10 jaar ervaring in online marketing in vele verschillende branches (zowel B2C als B2B).

✔️  Ervaring met grote Google Ads account (> 100k mediaspend per maand), maar ook zeker met kleinere!

✔️ Ervaring met campagnes in verschillende landen/talen (onder meer Frans, Engels, Duits, Deens, Zweeds).

✔️  Op de hoogte van de laatste online ontwikkelingen.

Dit vertellen klanten over dTLS:

“Google Ads, dat kon ik zelf wel, dacht ik. Gelukkig hebben we in 2017 dTLS. gevraagd om dit voor ons te doen. Met succes! 30% meer conversie tegen 50% lagere kosten. dTLS. werkt gestructureerd en kan ons goed adviseren om iets wel of juist niet te doen. Ze zijn flexibel en denken goed mee om het maximale uit Adwords te halen. Met een gerust hart laten we dTLS. onze campagnes managen.” Wouter Kroon

Bookmatch

“Rianne is een van de meest gespecialiseerde SEA marketeers in NL (eo). Prettige directe communicatie en zeer CPL resultaat gedreven. Ze heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van onze campagne. Wat ik bewonder is haar motivatie om te ontwikkelen zowel binnen als buiten haar vakgebied!

Wouter Heuvelink

DeGoedkoopsteNotaris, Zorgkiezer & Hypotheek24

“dTLS. heeft het SEA account van Kleertjes heel snel eigen gemaakt. Vooral Google Shopping heeft door dTLS. een gigantische stijging doorgemaakt. In een paar maanden is het aandeel van Google Shopping in onze SEA account van 3% naar 25% gestegen.”

Okke Amerongen

Kleertjes

“Geen moment spijt gehad van onze sprong in het diepe: van een groot, full-service ad agency naar een expert op het gebied van SEA. dTLS. Online Marketing heeft vanaf het moment van accountovername kwaliteit geleverd. dTLS. maakt haar beloftes waar en heeft het rendement op onze advertenties verdubbeld! Onze samenwerking is heel prettig: Rianne communiceert helder en eerlijk en helpt ons met haar expertise keuzes te maken op basis van feiten.”

Inger Clancy

Sdu

google adwords uitbesteden

SPECIALISME MEETS FULL SERVICE

Bij dTLS. geloven we in de waarde van specialisten. Wij focussen ons dus volledig op performance advertising, met Google Ads als belangrijkste dienst. Behoefte aan specialisme op andere online marketinggebieden? We selecteerden de beste specialisten uit ons netwerk om samen aan jouw online resultaat te werken!

STILSTAAN IS ACHTERUITGANG

dTLS. is officieel Google Partner. Google duidt Google Partners aan als bureaus die zij vertrouwen. Je kunt dus met een gerust hart Google Adwords uitbesteden aan dTLS!

Om Google Partner te blijven, moeten onze certificeringen jaarlijks worden vernieuwd en moeten we onze ervaring en kwaliteit aantonen in de door ons beheerde accounts. Naast deze Google-certificeringen vinden we niets leuker dan nieuwe kennis opdoen. Stilstaan is achteruitgang, toch? We gaan daarom met regelmaat naar congressen, volgen interessante cursussen en lezen de belangrijkste blogs en boeken over ons vak.

OOK MEER RESULTAAT HALEN UIT GOOGLE ADS?

Voor deze bedrijven werk(t)en wij met trots aan online succes: 

Logo Gloeilampgoedkoop
Logo DeGoedkoopsteNotaris
Logo Sdu

OOK MEER RESULTAAT HALEN UIT GOOGLE ADS?

Voor deze bedrijven werk(t)en wij met trots aan online succes: 

Vandaag nog meer resultaat uit Google Ads?

Neem contact met ons op!

1 + 1 =